esmaspäev, 31. mai 2010

Klubide Karikas 2010 teade - Pikakannu

Pühapäeval toimus KK põhiüritus-teade. Olukord enne teadet siis selline, et Võru oli püüdmatus kauguses. Ja kuna 2. ja 3. koha omanikud Ilves ja Kobras teates välja ei tulnud, siis Mercuryl oma kahe mansaga oli vaja saada kirja vähemalt ühe tiimi tulemus ja samas mitte jääda sellega viimaseks, et saavutada 2. koht. Suht turvaline eks?
Rääkides nüüd enda seisundist enne metsa minekut, siis oli see küll üsna zombilik. Arvestada tuli muidugi eilset minirogaini ja õhtust euroviisu maratoni koos kellegi sm. Ürdimeistri ja Jägermeistriga. Kõrvalpõikena: õhtul istus Pikakannul koos euroviisute ametlik zhürii, kes hindas ja ennustas parimaid ja halvimaid. Muide halvimate kategoorias figureeris miskipärast hilisem võitja.
Niisiis teade! 5- ja 3km raja jooksjad minu tiimist tegid soliidselt head sooritused ja ma sain metsa teisena u pool minutit liidrist Võrust maas. Minu kaheksane ring koosnes eelnevast viiesest ja kolmesest etapist. Nii et alguse 5 km oli juba enam-vähem teada, mis ees ootab - põllud (sh küntud põllud), keelualad, elektrikarjused, koridorid keelualas jms, ning mingisugune karjääri serv, mida keegi kätte ei saanud. Suht segane värk. Tegelikkuses nägi asi palju lihtsam välja. Seda muidugi kuni 6. punktini. Muidu joosta oli arvestades eelnevat seisundit ootamatult normaalne ja antud olukorras võis isegi kiirusega rahule jääda. Aga jah, kuuenda ja seitsmenda punkti vahel oli kaart oma esialgsed omadused hiljuti muutnud. Kellegi kuri käsi oli suure tüki tumerohelist tihnikut vahepeal maha saaginud ja see ei erinenud mitte palju kõrval olevast poollagedast raiesmikust. Tegelik rohelise ja lageda piir kulges seal, kus ma jooksin, st. alumise reljeefijoone juures. Mitte midagi aru ei saanud. Siin said neli Võru võistkonda mind paratamatult kätte, eesotsas kahe Sillaga. Muide enne seda olin tõusnud esimeseks. Koos liikusime siis edasi selle kurikuulsa karjääri serva poole. Ja muidugi mitte keegi seda kätte kohe ei saanud. Nagu ka gps näitab, õiges kohas see nüüd küll polnud. Edasi tuli kuni vaate KPni tuld anda, vastavalt nii kuidas keegi jõudis või tahtis. Timo Sild libises vaikselt eest ära, siis tulin mina u. 15 sekundit maas. Tagasi polnud tahtmist vaadata, et mis seal toimus. Peale vaatepunkti tegi Sild vea ja korra olin veel paar punkti esimene. Aga vahepealne kiirendus ei mõjunud just kõige tervislikumalt ning 16. ja 17.punktis läksid 3 Võru must mööda. Sai seal ka pisut puterdatud nende punnidega. Eelviimases nägin uuesti kolmanda koha jooksjat ja isegi võtsin lõpuga natuke lähemale aga kätte ei saanud. 4. koht ja mis peamine minu puhul - punktid ka kõik õiged. Teine meie mansa võttis lõpus natuke rahulikumalt ja kindlustas lõplikult auväärse 2. koha Klubide Karikal Mercuryle. Teate tulemused Selle aasta Eesti teine klubi on siin

1 comments:

Anonüümne ütles ...

Teine koht ka hea koht!!!Pallimängus on teise koha omanik kaotaja aga o-spordis peaaegu võitja või first runner up!!!

Tarc

Postita kommentaar